Medlemssida

N.P. Wetterlunds Skriftkommitté är en ideell förening på kristen grund, vars medlemmar vill  förmedla kännedom om hans författarskap samt hålla hans skrifter aktuella och tillgängliga.

Internt för medlemmar

Föreningen har en intern sida som är tillgänglig för medlemmar. Den innehåller kallelser och handlingar till föreningsmöten, årsmötesprotokoll, årsredovisningar,  anteckningar, dokumentation och ljudinspelningar från konferenser samt övrig intern information.


1. Öppna sidan genom att klicka här

 

2. Skriv in användarnamn och lösenord i inloggningsrutan som kommer upp och klicka sedan på OK.

Användarnamn och lösenord har distribuertas till alla medlemmar  i mail från sekreteraren.


Användare av webbläsarna Edge och Internet Explorer kan få ett varningsmeddelande när man klickat.  Ignorera varningen och fortsätt att logga in.  Varningen är obefogad.


****************


Är du medlem och saknar uppgifter för att öppna den interna medlemssidan, eller behöver hjälp hur de skall användas?  Maila till  sekreteraren


Inloggning till den interna medlemssidan är ej tillgänglig från mobiltelefoner p.g.a. tekniska begränsningar.

Personliga adressuppgifter visas ej på vår hemsida.  Föreningens medlemslista distribueras endast till medlemmar och endast via mail eller brev.

Medlemsutskick via mail utförs så att mottagarnas mailadresser ej visas.

Nya medlemmar är välkomna !


Varför bli medlem i  N.P. Wetterlunds Skriftkommitté ?

- Första delen av jobbet är redan avklarat.

 Några eldsjälar har gjort ett fantastiskt arbete sedan starten 1983, och åter gett ut alla de böcker Nils Peter Wetterlund själv gav ut, ett tiotal.


- Nu är vi inne i andra etappen.

Några andra eldsjälar har tagit vid och uppdaterat en funktionell hemsida, digitaliserat hela Andens Lag och påbörjat en varsam modernisering av språket. På Trunnagården i Orsa har varje år sedan 2002 anordnats en konferens öppen för alla intresserade.


- Varför gör vi det här och varför behövs du när det mesta ser ut att vara gjort?

 Vi som har börjat läsa Wetterlund och fortsatt ........   

Läs  mer på  fliken "Bli medlem" , underflik till "Om oss".

Vill du bli medlem?

Ansök om medlemskap genom att skriva dina kontaktuppgifter, namn, e-postadress, telefon och postadress i  ett mail till:   Kontakt .


Vi återkommer inom två veckor.